1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Speciaal


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


SAMENVATTING (nummers 1 - 867), Clark Darlton gesigneerd

(uitgebracht 1e druk, april 1983 - oplage 1000 ex in ringband)

Aangevuld met nummers 868 - 999 uitbreiding


Naast de samenvatting, die na het einde van iedere cyclus automatisch wordt aangevuld, heeft de uitgever gemeend dit handboek uit te moeten breiden met een aantal wetenswaardigheden. Naast de nodige informatie over de auteurs van de reeks zult u tevens een overzicht van alle tot op heden in het Nederlands verschenen deeltjes van de Perry Rhodan reeks vinden. Deze lijst is zo compleet mogelijk gehouden en bevat naast de titel en de auteur ook de naam van de omslagtekenaar. Ook een aantal van die doorsnede tekeningen zult u in dit handboek terugvinden.

Tenslotte zal er bij iedere aanvulling op het handboek een (beknopt) curriculum vitae worden geplaatst van een aantal hoofdrolspelers uit de Perry Rhodan reeks. Dit keer presenteren wij een beknopte persoonsbeschrijving van Perry Rhodan, Atlan en Gucky.
Aangezien het curriculum vitae van Perry Rhodan nogal nauw verweven is met het ontstaan en de opgang van het zonne-imperium, bevat deze lijst nogal wat data en verwijzingen naar de samenvatting van de cyclussen.

Aanwezige tab bladen: de Schrijvers, de Hoofdpersonen, de Cyclussen samengevat, de Tekeningen, overige Wetenswaardigheden.


Walter Ernsting heeft zijn schrijverspagina gesigneerd met zijn pseudoniem Clark Darlton. Er staat nog iets tussen haakjes wat ik niet kan lezen. Als iemand een idee heeft wat hier staat klik dan hier.Samensteller: Kees van Toorn

© Uitgeverij Born Periodieken B.V. te Utrecht