1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Speciaal


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


RZ COLLECTION VOLUME 2 (Duitse uitgave, uitgebracht voorjaar 2003)


Het is geen wonder dat de eerste editie van de Perry Rhodan RZ Collection is uitgegroeid tot een groot succes. Groen licht voor de voortzetting van de CD-ROM-serie werd gegeven. Deel 2 van de RZ-Collection zal worden uitgebracht in het voorjaar van 2003. Oliver John Drees en Günter Puschmann van het bedrijf JPVisualisierung zijn al begonnen met de voorbereidingen.

De cd-rom bevat 50 technische tekeningen. In een aantal tekeningen is het ook mogelijk om animaties te starten die de roterende 3D-objecten tonen van de Perry Rhodan technologiewereld.

In deze tweede serie hebben de ontwerpers een aantal verbeteringen aangebracht: het interactieve gedeelte is opnieuw ontworpen met een meer gebruiksvriendelijke lay-out. Zo is het venster voor het weergeven van de plantekeningen aanzienlijk vergroot. De akoestisch weergegeven informatieteksten zijn van een nieuwe boordcomputer, wiens stem beter geschikt is om te functioneren als de 'Syntroniek' dan de eerste serie. Nu kan ook een plantekening venster met technische gegevens en de volledige tekst van het oorspronkelijke gedeelde worden weergegeven. Tenslotte is het aandeel van gekleurde plantekeningen verhoogd: in de nieuwe serie kunt u tweederde van de plantekeningen bewonderen in kleur!


Deze eerste CD-ROM bevat 50 plantekeningen van de volgende ontwerpers: Christoph Anczykowski, Michael Fey, Georg Joergens, Oliver Johanndrees, Günter Puschmann, Daniel Schwarz, Gregor Sedlag, Andreas Weiß.
© Rechten en inhoud CD-ROM JPV-Impressum

© Tekeningen bij de diverse ontwerpers.

© Pabel-Moewig Verlag KG, Rastatt

© Uitgever: Werbeagentur JPVisualisierung GbR

Mastholter Str. 2, 59555 Lippstadt

Prijs:  €12.50

Nederlandse vertaling ©: Cornelis van den Ende