Artikelen

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Toegevoegd editie 2623/2624

vrijdag 10 september 2021

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2623/2624 en de Nederlandse vertalingen van de Duitse samenvattingen voor de nummers 2621 en 2622 zijn toegevoegd.

Op 8 september 2021 bestond Perry Rhodan in Duitsland 60 jaar. Bij ons in Nederland is dat pas op 12 augustus 2027. Noteer het alvast in je agenda.

Heb je vragen, reacties, commentaar of suggesties? Zie je fouten of merk je op dat bepaalde dingen niet kloppen? Laat dat dan weten en stuur een email door hier te klikken of geef je mening door te klikken op 'Start de discussie...' van het forum gedeelte onderin.


Zorg er voor, dat je de toekomst blijft volgen ... met Perry Rhodan!
De grootste ruimtevaartserie in DIT deel van het heelal.

Dit niet commerciële Maanbrein.nl probeert zich te onderscheiden door bij elke uitgave een samenvatting te geven en alle afbeeldingen te vertonen. Niet alleen de  voorkant maar ook de achterkant en de afbeeldingen die tussen de tekst staan. Om de complete verhalen van de Perry Rhodan reeks te lezen, de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België, klik dan hier om je te abonneren. De beheerder van deze web-site heeft geen enkel commercieel belang bij de uitgever van Perry Rhodan. Op deze manier probeert de beheerder bij te dragen om de Perry Rhodan reeks te handhaven.

©®nelis van den Ende