INDEX    |   🔍

Perry Rhodan

Weblog

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Toegevoegd editie 2637/2638 en een goede zonnewende en jaarwisseling

dinsdag 21 december 2021

Normaal worden de boekjes op vrijdag of zaterdag bezorgd. Maar dit exemplaar arriveerde pas op dinsdag.

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2637/2638 en de Nederlandse vertalingen van de Duitse samenvattingen voor de nummers 2635 en 2636 zijn toegevoegd.

Dit is alweer het laatste boekje van dit jaar. Het was wel even wennen dat de BASIS en het gehele zonnestelsel van de mensheid werden ontvoerd. Cyclus 37 biedt weer veel leesplezier met een hoop verrassingen en nieuwe volken.
Maar die psychedelisch-surrealistische verhalen van de Sayporanen op de planeet Gadomenea vind ik niet zo geweldig, daar heb ik moeite mee om doorheen te komen. Lijkt me trouwens ook wel een flinke uitdaging voor de vertalers. Ik vind die verhalen taaie kost - maar een ander vindt het misschien geweldig ...

Iedereen veel gezondheid gewenst en maak er nog wat van tijdens deze zonnewende en jaarwisseling in deze bizarre periode waarin we nu verkeren.

Hieronder volgt een bericht van de uitgever Big Balloon B.V.


------------------------------------

Aankondiging: de prijzen van een abonnement op de Perry Rhodan zullen per 1 januari 2022 wijzigen tot:
€    6,50 per boekje (2 nummers)
€  84,50 per halfjaar
€169,00 per jaar

------------------------------------


De beheerder van deze web-site heeft geen enkel commercieel belang bij de uitgever van Perry Rhodan; maar op deze manier probeert de beheerder bij te dragen om de Perry Rhodan reeks te handhaven.