INDEX    |   🔍

Perry Rhodan

Weblog

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Toegevoegd editie 2279/2280

vrijdag 6 februari 2015

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2279/2280 toegevoegd.

De Nederlandse vertalingen van de Duitse samenvattingen voor de nummers 2277, 2278, en Cyclus 25 zijn geplaatst.

Helaas heeft elke trouwe abonnee geen gecorrigeerde versie gekregen voor de foute 2277/2278 omslag. Wel is er een prijs verhoging doorgevoerd van 4,95 naar 5,25. We krijgen daar echter geen service voor terug. Erg jammer want ik denk dat elke abonnee er gewoon recht op heeft dat een niet deugdelijk product moet worden vervangen of hersteld, daar betaal je tenslotte voor. Alleen een excuus is niet voldoende, dat is je er wel erg makkelijk van afmaken. Ze doen alleen het absolute minimum en meer ook niet.
De Perry Rhodan abonnees zorgen voor een gestadige stroom van inkomsten maar het wordt steeds duidelijker dat er totaal geen financiële speelruimte is bij Big Balloon Publishers. Daar komt nog bij dat, als je naar hun portefeuille van edities kijkt, de Perry Rhodan science fiction serie duidelijk niet thuis hoort in hun repertoire van kinderblaadjes en dat ze waarschijnlijk zeer weinig passie hebben met Perry Rhodan.
Persoonlijk vind ik dat het beter zou zijn voor de Perry Rhodan abonnees dat de boel wordt overgenomen door bijvoorbeeld Uitgeverij Macc van Theo Barkel. Hij heeft wel de passie met science fiction en is ook betrokken met de Perry Rhodan lezer, al is het alleen al met zijn Perry Rhodan vertalingen via Bar Productions en zijn Facebook pagina.
Ik heb daar zelfs wel een stevige prijsverhoging voor over als een bevlogen iemand de boel van Big Balloon Publishers zou overnemen.