INDEX    |   🔍

Perry Rhodan

Weblog

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Toegevoegd editie 2199/2200

vrijdag 26 juli 2013

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2199/2200 toegevoegd. De Nederlandse vertalingen van de Duitse samenvattingen voor de nummers 2116, 2197 en 2198 zijn geplaatst. In de categorie Ruimteschepen nieuwe items toegevoegd.

Dit is de opmaat naar een nieuwe romancyclus met als titel 'De Sterrenoceaan'.
Wat een spectaculair einde was nummer 2199! Van mij krijgt dit verhaal een 10. Verrassend zoals alles wordt 'afgebroken'. Wat nu verder, nu deze indrukwekkende cyclus is afgesloten? Ik zie drie verhaallijnen overblijven: avonturen dicht bij huis in de Melkweg, de terugreis van de SOL en de reis van Alaska Saedelaere door de tijdbronnen. Eerlijk gezegd had ik niet meteen zin om aan verhaal 2200 te beginnen. Ik verwachte een terugval, een saai begin van een nieuwe cyclus. Maar niets was minder waar! Dit verhaal was erg goed geschreven en zet meteen de toon voor deze nieuwe cyclus met een 9. Ik ben weer opgeladen en sta klaar voor de volgende 98 verhalen. Laat ze maar komen ...

Afgelopen maand juli had deze website 164 unieke bezoekers die 356 bezoeken hebben afgelegd en 2314 pagina's hebben bezocht en 18992 hits hebben gecreëerd. Een flinke verhoging in vergelijking met de vorige maanden. Misschien had het AWStats log programma een zonnesteek?


====================


Voormalige reactie van DISQUS.com


Gerrit • 2013

Het begin van deze cyclus is in iedergeval veelbelovend, heb net de volgende twee afleveringen ontvangen.