INDEX    |   🔍

Perry Rhodan

Weblog

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Toegevoegd 2167/2168, de laatste dubbele editie van dit jaar

zaterdag 15 december 2012

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2167/2168 toegevoegd.

Dit is inderdaad alweer de laatste dubbele editie van dit jaar. Ik heb beide verhalen gelezen en vond ze alle twee erg goed. Deel 2167 krijgt van mij een 9 want je wordt in het verhaal gezogen en ziet een film voor je ogen ontstaan waarin ze een paddenstoeldom aan het bouwen zijn. Deel 2168 krijgt van mij ook een negen. Alleen al vanwege de verrassing dat ze 160000 jaar terug in de tijd worden verplaatst. Sowieso ben ik erg onder de indruk van deze hele 33e cyclus die 'Het Rijk Tradom' heet. Geweldige ruimteslagen bij het Sterrenvenster en de verwikkelingen rondom de Thoregons. Ik vermaak me na al die jaren nog steeds prima met de Perry Rhodan.