< vorige  | volgende > |  INDEX  |   🔍

SPECIAAL

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België


BIERVILTJES - uitgave voor de sterrengroeve-cyclus (Duitse uitgave 18-10-2016)


Als promotie voor de sterrengroeve-cyclus werd in augustus 2016 een bierviltje uitgebracht met een uitsnede van de omslagafbeelding van PR 287 en PR 2875 op de voor- resp. achterkant.

Hieronder staat de vertaling van de begeleidende brief van de afdeling die het bierviltjes promotiepakket verzorgde.


Beste lezers,


Als op 23 september 2016 de PERRY RHODAN-roman 2875 in Duitsland verschijnt markeert dit tegelijkertijd het begin van de nieuwe cyclus ‘de sterrengroeve’. Met dit keerpunt wisselt men van toneel - en ook inhoudelijk gaat het in een andere richting: de 25 romans van deze nieuwe cyclus hangen natuurlijk eveneens samen met de 75 romans van de cyclus ‘de ommezijde landen’ alsook met de cyclus die met roman 2900 zal beginnen - maar deze vertelt een op zichzelf staand verhaal, dat een afgesloten geheel is. En volgens de lange termijn planning wordt het geen situatie die zit afspeelt op Aarde of op een andere planeet van de Melkweg.


Voor de start van deze nieuwe cyclus hebben wij een exclusieve bierviltjes-uitgave gelanceerd en nu roepen we je op om te helpen: verspreidt deze bierviltjes in je lievelings- of stamkroeg, of brengt ze op andere plekken in omloop.


Wij danken je voor de aanvraag en deelname aan deze actie! Als klein bedankje hebben wij bij deze zending een PERRY RHODAN-sleutelhanger toegevoegd. Deze speciale attentie werd alleen voor testdoeleinden geproduceerd en kwam officieel niet in de handel - een heel bijzonder verzamelstuk dus.


Als je dat wil, zou je dan een paar zinnen over je activiteiten naar ons kunnen opsturen, graag met foto’s.


En voor nu, veel plezier met het uitdelen van de bierviltjes!


Perry Rhodan-communicatie, Duitsland


© Pabel-Moewig Verlag KG

Prijs gratis

Nederlandse vertaling © Cornelis van den Ende