< vorige  | volgende > |  INDEX  |   🔍

SPECIAAL

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België


SAMENVATTING – compleet, nummers 1 - 999 (uitgebracht 1983, gesigneerd)


1e druk, april 1983 - oplage 1000 ex in verzamelringband met de beknopte beschrijving van cycli 1 t/m 9 (deel 1 - 599).

Later kwam aanvulling 1 met de 10e cyclus (deel 600 - 649), aanvulling 2 met de 11e en 12e cyclus (deel 650 - 749), aanvulling 3 met de 13e cyclus (deel 750 - 799), aanvulling 4 met de 14e cyclus (deel 800 - 867) en tenslotte aanvulling 5 met de 15e en 16e cyclus (deel 868 - 999).


Naast de samenvatting, die na het einde van iedere cyclus automatisch wordt aangevuld, heeft de uitgever gemeend dit handboek uit te moeten breiden met een aantal wetenswaardigheden. Naast de nodige informatie over de auteurs van de reeks zult u tevens een overzicht van alle tot op heden in het Nederlands verschenen deeltjes van de Perry Rhodan reeks vinden. Deze lijst is zo compleet mogelijk gehouden en bevat naast de titel en de auteur ook de naam van de omslagtekenaar. Ook een aantal van die doorsnede tekeningen zult u in dit handboek terugvinden.

Tenslotte zal er bij iedere aanvulling op het handboek een (beknopt) curriculum vitae worden geplaatst van een aantal hoofdrolspelers uit de Perry Rhodan reeks. Dit keer presenteren wij een beknopte persoonsbeschrijving van Perry Rhodan, Atlan en Gucky. Aangezien het curriculum vitae van Perry Rhodan nogal nauw verweven is met het ontstaan en de opgang van het zonne-imperium, bevat deze lijst nogal wat data en verwijzingen naar de samenvatting van de cyclussen.

Aanwezige tab bladen: de Schrijvers, de Hoofdpersonen, de Cyclussen samengevat, de Tekeningen, overige Wetenswaardigheden.


Walter Ernsting heeft zijn schrijverspagina gesigneerd met zijn pseudoniem Clark Darlton. Er staat nog iets tussen haakjes wat ik niet kan lezen. Als iemand een idee heeft wat er staat klik dan hier.


Samensteller: Kees van Toorn

Uitgeverij: © Born Periodieken B.V. te Utrecht

Prijs: complete versie ƒ56,50 / 1075F