< vorige  | volgende > |  INDEX  |   🔍

SPECIAAL

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België


QUINTO CENTER (uitgebracht maart 2011, gesigneerd)


Het is opmerkelijk nieuws dat een nieuw, aan de Perry Rhodan reeks gerelateerd, boek wordt uitgebracht op de Nederlandse markt. Sinds 1982 is dat niet meer voorgekomen!


In het begin van de 14e eeuw van de Nieuwe Galactische Tijdrekening behoort Quinto Center tot één van de best bewaarde geheimen van de Melkweg. Uitstekend beveiligd trekt de uitgeholde asteroïde zijn baan door de wereldruimte, op een strategische plaats ten opzichte van belangrijke zonnesystemen. In het Quinto-Center heeft de Nieuwe USO haar hoofdkwartier ingericht, de geheime organisatie die de vrijheid van de Melkwegbewoners verdedigt.

Als op Quinto Center een besmettelijke ziekte uitbreekt, waartegen ook de wetenschappers van de Liga van Vrije Terranen geen remedie kennen, wordt de zekerheid van de asteroïde tot een -,-al voor de USO agenten. Niemand kan hulp bieden, niemand kan vluchten. Alleen Rol Danton ... de zoon van Perry Rhodan is als drager van een celactiveerder tegen gif en besmettelijke ziektes verregaand immuun. Hij zoekt in de oneindigheid van de Melkweg naar de enige man die redding kan bieden; de ijskoude en altijd op eigen voordeel beluste Ara-Medicus Zheobitt ...


Oorspronkelijke titel: Quinto Center

Auteur: Susan Schwartz

Illustratie © Kimmo Isokoski

Nederlandse vertaling: Theo Barkel, Bar Productions

© Pabel-Verlag Rastatt

© Uitgeverij Macc, Rijen

ISBN 978-90-78437-03-1  Prijs €14,95