< vorige  | volgende > |  INDEX  |   🔍

SPECIAAL

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België


GROETEN VAN HET STERRENBEEST (uitgebracht november 2013)


De tweede Perry Rhodan roman die Uitgeverij Macc in Nederland uitgeeft, is het bekroonde Groeten van het Sterrenbeest van de te vroeg overleden Robert Feldhoff (hij is maar 47 jaar geworden).


De roman speelt zich af op de aarde in de 49e eeuw: Een kind sterft door een val uit een raam - een onmogelijk "ongeval".

Een onbekende vermoordt op gruwelijke wijze diplomaten van andere planeten en een geheimzinnige Schaduwman trekt achter de coulissen aan de touwtjes. Niemand weet wat zijn ware doel is, maar er dreigt een regelrechte ramp voor Terrania-City.


Sholter Roog, agent van de Terraanse Liga Dienst, is op grond van een bovengemiddelde bereidheid tot geweld afgeschoven naar een administratieve functie. Door toeval wordt hij in het complot betrokken en gaat op onderzoek uit - op eigen houtje, op eigen risico en met zijn eigen methodes …


De aarde in de 49e eeuw: Het centrum van een goed georganiseerd sterrenrijk. Ruimteschepen overbruggen de afstanden tussen de sterren. De technische vooruitgang brengt welvaart met zich mee en alle mensen hebben dezelfde rechten. Maar maffiastructuren, misdadige gentechnici, massamoordenaars en machtshongerige politici zijn ook in de 49e eeuw een gevaarlijke tegenstander voor de mensheid.


Perry Rhodan Space Thriller - de perfecte mix van realistische science fiction en een spannende detective.

De roman heeft een sfeer waardoor de Perry Rhodan lezer zich meteen thuis zal voelen. Ook voor niet-Rhodan lezers biedt deze roman veel spanning en leesplezier en werd zeker niet ten onrechte bekroond met de Literatuurprijs van de Science Fiction Club Duitsland.


Oorspronkelijke titel: Grüße vom Sternenbiest

Auteur: Robert Feldhoff

Cover: © Tais Teng

Nederlandse vertaling: Theo Barkel, Bar Productions

© Pabel-Verlag Rastatt

© Uitgeverij Macc, Rijen

ISBN 978-90-78437-10-9  Prijs €15,95