< vorige  | volgende > |  INDEX  |   🔍

SPECIAAL

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België


PROGRAMMABOEKJE – 4e ASFICD-dag (1976)


Met dank aan Nico van der Werf uit Diemen die dit programmaboekje belangeloos beschikbaar stelde voor deze website.


5 jaar PERRY RHODAN S.F. vereniging "TERRA"


De 4e algemene science-fiction dag werd gehouden op zaterdag 6 november 1976 in het internationaal congrescentrum Rai/Amsterdam, Europaplein 8 te Amsterdam, aanvang 10.30 tot 22:00 - zaal open 9.00.


Waren onze vorige manifestaties reeds een succes deze zal klinken als een klok! Voor de SF-fans en zij die geïnteresseerd zijn in Populaire wetenschappen, is dit lustrumfeest een waar Eldorado.

Een scala van boeken, uitgaven die u reeds bekend zijn, oudere uitgaven en zelfs zullen enkele uitgevers op 6 november u een primeur aanbieden. JA, u leest het goed, aan alle uitgevers is een uitnodiging gezonden aanwezig te zijn met hun materiaal. Uit de reeds binnengekomen reacties blijkt dat er voor deze dag een grote belangstelling bestaat. Hetgeen hier tezamen wordt gebracht, mogen wij rustig de Nederlandse SF-boekenbeurs noemen, want niet alleen de boeken, maar ook zullen bekende schrijvers en tekenaars aanwezig zijn. Wij hebben ze in iedergeval allemaal uitgenodigd.

Zo ver als uw oog reikt, zullen de boeken het Congrescentrum vullen. Indien uw favoriet aanwezig is, zal hij/zij uw aankoop zeker signeren.

Ruime aandacht besteden wij ook aan het filmgebied, diverse tekenfilms verspreidt over de gehele dag en tenminste één zeer goede hoofdfilm (waarvan zoals onze leden bekend, wij geen titels mogen publiceren, hiervoor onze excuses). Een zeer boeiend programma tot nu toe, maar er is meer o.a. er wordt weer een veiling gehouden met uitgaven op elk gebied, ook het uwe (b.v. oude Perry Rhodan-nummers). Voor discussie is er voldoende gelegenheld met bekende personen in het forum.


Uniek op deze dag: LEVENDE S.F. MUZIEK!


Uitreiking : TERRA-tv-prijs aan Dr. Who , dit in verband met de gelijknamige TV-cyclus, die nu tot onze en waarschijnlijk ook uw spijt in september zal verdwijnen van het tv-scherm. Daar zullen en moeten wij allen wat aan doen! Op deze dag kunt u uw sympathie betuigen doormiddel van het geven van uw steun aan onze aktie. Plaats uw handtekening en maak ons hiermee sterk, reeds zijn stappen ondernomen de Dr. Who-serie te behouden, doch alleen met uw steun kan dit enig gewicht in de schaal leggen. Als SF-vereniging voelen wij ons verplicht voor deze zaak in de bres te springen en de betreffende omroep te wijzen op deze onjuiste beslissing!


De genodigden zijn o.m.:

Tom Baker - Dr. Who

Clark Darlton - Duitse Perry Rhodan-schrijver

Julien Weverbergh - Ufoloog

Stefan Denaerde - Ufoloog

Ab Bronkhorst - Musicus

Simon Vinkenoog - Nederlandse schrijver

Hubert Lampo - Nederlandse schrijver

Bert Bus - Striptekenaar en schrijver

en verder nog meer anderen . . . .


De feestdag begint om 10.30 uur en eindigt om 22.00 uur. De zaal is open om 09.00 uur!


LEDEN en LID-GEINTERESSEERDEN van de Perry Rhodan-SF-ver. TERRA, kunnen deze ASFICD meemaken voor de lustrumprijs van slechts: EEN GULDEN (Fl.1,00).

Voor diegenen die géén lid zijn van de vereniging, maar toch graag deze dag bij willen wonen, kunnen een lidmaatschap voor één dag aanvragen, welke dan Fl.10,- gaat bedragen!


RESERVERINGEN ! Met duidelijke vermelding van NAAM; adres, geboortedatum en eventueel telefoonnr.


Tevens kunt u een lunch en/of diner reserveren!

MENU A: à Fl.13,50...bestaat uit: huzarensalade, diverse soorten brood(jes) , boter, kaas, vlees- en worstsoorten...fruit....koffie, melk of thee naar keuze.

MENU B: à Fl.18,50…bestaat uit: kippesoep…..Wiener schnitzel, gebakken aardappelen, spercibonen, doperwten…….en fruit.


De reserveringen kunnen uitsluitend alleen geschieden door storting op: POSTGIROREKENING: nr 2768100

of GEMEENTE GIRO AMSTERDAM nr: T.11200 t.n.v.

Penningmeester Perry Rhodan-SF-vereniging TERRA

Karel du Jardinstraat  4'' te Amsterdam-1008.

natuurlijk met vermelding: ASFICD IV-1976

Indien u een lunch en/of diner reserveert, gaarne beide reserveringen apart vermelden!


Gezien de groeiende belangstelling voor onze feestdagen is het aantal reserveringen beperkt, waarvan de sluitingsdatum 15 oktober 1976 is.

Reserveer dus tijdig voor deze unieke SF-gebeurtenis.


Wilt u meer inlichtingen over deze Amsterdamse Science Fiction-filmdag, dan kunt u dit uitsluitend doen, schriftelijk via de POSTBUS van onze vereniging en deze is:

PERRY RHODAN SCIENCE FICTION-VERENIGING TERRA

POSTBUS 3997 te AMSTERDAM-1001- Nederland.


Tot ziens op de ASFICD!