< vorige  |  volgende >  |  INDEX

1 - 16


Maanbrein

Perry Rhodan – een verhaal uit de toekomst – Gradivus serie … … … … … … … … … …


13    HET DODELIJKE PARADIJS (uitgebracht 20 apr. 1982).


Locatie en tijdsruimte: Zirkon – datum zonne-imperium 2109.Sinds miljoenen jaren vervolgden ze hun grote plan. De mensenvallen op de toeristen-­planeten waren slechts een deel daarvan.


De verandering die zich op hetzelfde ogenblik voltrok was spookachtig. Het lichaam scheen zich te rekken en leek dunner te worden. De trekken van het gezicht werden vager en namen opnieuw vorm aan. De kleur van de ogen, het haar en de huid, veranderde bliksemsnel. Ron verstevigde zijn greep op het wapen. Hij had gehoord over wezens die de merkwaardige gave bezaten hun uiterlijke verschijning naar believen te veranderen en het uiterlijk van een andere persoon aan te nemen. Men noemde hen Transphyten. Maar de man voor hem was de eerste die hij ooit in actie had gezien.

Ron Landry, Lofty Patterson en Meech Hannigan, de vermaarde robot-sergeant hadden van de chef van de Geheime Dienst, de opdracht gekregen een geval van mensensmokkel te onderzoeken.

Ze vlogen naar Zirkon, de toeristenplaneet en ontdekten daar de samenzwering van de Machtigen uit een vreemd en oeroud universum.


Oorspronkelijke titel: Das tödliche Paradies

Auteur: Kurt Mahr

Omslag: © Eddie Jones

Nederlandse vertaling: Tristan van der Linden

© Pabel-Verlag Rastatt

© Uitgeverij Gradivus B.V. 's-Gravenhage

ISBN 90 6317 693 7  Prijs ƒ9,90