< vorige  | volgende > |  INDEX  |   🔍

1 - 16

Maanbrein

Perry Rhodan – een verhaal uit de toekomst – Gradivus serie … … … … … … … … … …


5    IN HET CENTRUM VAN DE MELKWEG (uitgebracht 1980).


Locatie en tijdsruimte: Centrum Melkweg – datum zonne-imperium 2330.Robots bereiden zich voor op een stormloop van de Melkweg. Dood alle mensen! – zo luidt het bevel.


Gucky zag de verblindende weerkaatsing van het felle licht dat miljoenen zonnen uitstraalden. Ze waren nu zo dichtbij dat er van een nevel geen sprake meer was. zo duidelijk konden zij de afzonderlijke hemellichamen herkennen.

En daar ergens, tussen het getwinkel van ontelbare sterren, moest zich, eenzaam en verloren, de EX 238 bevinden. Net zo eenzaam en verloren als Gucky. Hulpeloos stond hij op de romp van het vreemde schip, omgeven door de schittering van miljoenen zonnen en de koude eenzaamheid van het universum ...

Terraanse ruimteschepen op expeditie zijn al vaker de zilveren pijlen tegengekomen. Spilvormige ruimtevaartuigen die elke vorm van contact afwijzen.

Op een dag vraagt Gucky toestemming aan Perry Rhodan een expeditie te mogen uitrusten om het raadsel van de zilveren pijlen op te lossen.

De onderzoekingstocht begint en weldra zullen wezens van vlees en bloed een miljoenenleger van staal ontmoeten, dat op het punt staat de melkweg te bestormen ...


Oorspronkelijke titel: Im Zentrum der Galaxis

Auteur: Clark Darlton

Omslag: © Eddie Jones

Nederlandse vertaling: Koos Verkaik

© Pabel-Verlag Rastatt

© Uitgeverij Gradivus B.V. 's-Gravenhage

ISBN 90 6317 752 6  Prijs ƒ9,90