< vorige  | volgende > |  INDEX  |   🔍

1 - 12

Maanbrein

Perry Rhodan – avonturen in het heelal - BORN serie … … … … … … … … … … … … … …


11    DE TEMPEL VAN DE DOOD (uitgebracht 1977).

EEN KOSMISCH AVONTUUR IN EEN GRIJS VERLEDEN.


Locatie en tijdsruimte: Aarde (Mesopotamië, Egypte) – 3485–3484 v. Chr., datum zonne-imperium einde van de 24e eeuw.De eenzame van de tijd strijd tegen misdadigers uit het heelal.


Hij woog het wapen even in zijn hand, vervolgens slingerde hij zijn arm omhoog. Maar op het ogenblik dat llku-un de zware koperen bijl wilde werpen, klonk er heel kort een hoog gierend geluid. Een van de gedaanten had een kort hoekig wapen in zijn hand en drukte op een knop. Bliksemsnel bewogen zich uit een gloeiend middelpunt, dat zich vormde op de borst van de aanvoerder, naar alle kanten draden. Ze schoten naar zijn hoofd, naar zijn arm en boeiden zijn pols met een wit net van energiepatronen. . .


Ver weg van zijn geliefde thuiswereld, moet Atlan, Prins van Arkon. al zijn kracht en listigheid aanwenden om boos-sluwe indringers van een geheimzinnige planeet uit het tweestromenland te weren. Een uitzichtloze taak, lijkt het.

Maar gelukkig is Atlan niet alleen, want met hem strijden Shyrkal, de mechanische wolf, én een groep uitgelezen vechtersbazen: de wolfsbroeders van Uruk ...


Oorspronkelijke titel: Die Tempel des Todes

Auteur: Hans Kneifel

Omslag: © Johnny Bruck/Alex Jagtenberg

Nederlandse vertaling: Peter Diderich

© Pabel-Verlag Rastatt

© Uitgeversmaatschappij BORN B.V. Amsterdam / Assen

ISBN 90 283 0543 2  Prijs ƒ3,75