< vorige  | volgende > |  INDEX  |   🔍

Reeks 2700 - 2799

38e cyclus – – HET ATOOPSE TRIBUNAAL

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België


2749 • 2407    DE STAD OVERAL


Sinds de mensheid in het heelal is doorgebroken heeft ze een afwisselende geschiedenis achter zich: de Terranen

– zoals de leden van de verenigde mensheid zich noemen zijn allang naar verre sterreneilanden doorgestoten. Steeds weer treffen Perry Rhodan en zijn metgezellen ruimtevarende civilisaties en sporen van kosmische machten die het gebeuren in het universum beïnvloeden.

In het jaar 1516 nieuw galactische tijdrekening staat de Melkweg al twee jaar onder invloed van het Atopische tribunaal. Zijn medewerkers beweren in het kader van de 'Atopische orde' voor vrede en veiligheid te zorgen.

Wat voor effecten de Atopische orde kan hebben, ervaart Perry Rhodan in de galaxie Larhatoon. Dat is het vaderland van de Laren - dit volk heerste anderhalf millennium geleden een aanzienlijke tijd over de Melkweg. Ook in de galaxie van de mensheid regeren feitelijk allang de Atopische rechters en maken ze de regeringen van de galactische volkeren tot een speelbal.

Intussen heeft Reginald Bull de ondergang van de JULES VERNE overleefd, maar werd door de mysterieuze androïde Quick Silver naar een onbekende plek gebracht. Van daar leidt de weg van de onsterfelijke naar de stad Overal ...


Reginald Bull kon uit de stad Overal ontsnappen, maar hij kan nog niet vermoeden wat het hem heeft gekost. Hij weet alleen: ooit zal hij er terugkeren. Uwe Anton richt zich echter op andere zaken in het volgende deel.


Oorspronkelijke titel: Die Stadt Allerorten

Auteur: Michael Marcus Thurner

Omslag: © Arndt Drechsler

Illustratie intern (Duits exclusief): © Swen Papenbrock

Nederlandse vertaling: Rik Rook