Dommrath – februari 1304 NGT (4891 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

2000 - 2099


31e cyclus:

DE SOLAIRE RESIDENT


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


2069 • 1105    DE RIDDERS VAN DOMMRATH


Hoofdpersonen: Atlan, Tayrobo, Beck, Zyn Kascha, Yie Kascha'de.


Aan de odyssee van de SOL lijkt voorlopig geen einde te komen; nog niet al te lang geleden veroverde Perry Rhodan het oeroude halterschip terug en stelde het opnieuw in dienst van de mensheid. De SOL was aanwezig bij de gevechten van de Dienaren van de Materie, vloog in de PULS van DaGlausch en begon aan een reis door tijd en ruimte.

De mensen aan boord van het acht kilometer lange schip, waarvan de Arkonide Atlan de commandant was, werden getuigen van ongelooflijke gebeurtenissen: van de Galaxers gescheiden door een tijdsafgrond van 18 miljoen jaar maakten de bemanningsleden het ontstaan van de superintelligentie HET mee en ook de ondergang van de Galactische Kroon in de strijd tegen de moorddadige Mundänen.

Toen alle belangrijke opdrachten waren uitgevoerd begon men aan de terugweg; door de mysterieuze NACHT in de galaxie Segafrendo zou de reis naar DaGlausch en het relatieve heden gaan. Maar er leek iets te zijn misgelopen. De SOL kwam namelijk uit in een onbekende galaxie, waar men de SOL echter al kende. En nu leert Atlan de geheime heersers over de galaxie kennen: de Ridders van DOMMRATH ...


Stap voor stap hoort de Arkonide de voorgeschiedenis van de ridders van Dommrath. Juist Atlan, die als geen ander op de hoogte is van kosmische gebeurtenissen, kan beoordelen welke inzichten de vertelling van Tayrobo biedt. Het wormwezen heeft de Arkonide verdere onthullingen beloofd.


Oorspronkelijke titel: Die Ritter von Dommrath

Auteur: Uwe Anton

Cover ©: Alfred L. Kelsner

Nederlandse vertaling: H. Brown