Land Dommrath, Cluster 1571 – februari 1304 NGT (4891 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

2000 - 2099


31e cyclus:

DE SOLAIRE RESIDENT


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


2068 • 1104    DE VALKUIL VAN DE SAMBARKINS


Hoofdpersonen: Faer Rinkadon, Fee Kellind, Mondra Diamond, Don Kerk'radian, Liums Narhta.


De odyssee van de SOL lijkt nog lang niet ten einde te zijn: nog niet zolang geleden heroverde Perry Rhodan het eeuwenoude halterruimteschip en stelde het opnieuw in dienst van de mensheid. De SOL was bij de strijd tegen de Dienaren van de Materie betrokken, ze vloog naar de PULS van DaGlausch en begon aan een reis, die haar door ruimte en tijd voerde.

Onder het bevel van de Arkonide Atlan werden de mensen aan boord van het 8 kilometer lange ruimteschip getuige van ongelofelijke gebeurtenissen: door een tijdsafgrond van 18 miljoen jaar van de mensen van de Melkweg gescheiden, beleefden de bemanningsleden zowel het ontstaan van de superintelligentie HET, als de ondergang van de Galactische Kroon in de strijd tegen de moordlustige Mondanen.

Toen alle essentiële opdrachten waren uitgevoerd, begonnen ze aan de terugweg: door de mysterieuze NACHT in de galaxie Segafrendo moest de reis naar DaGlausch en naar het relatieve heden plaatsvinden.

Maar er schijnt opeen of andere manier iets te zijn misgegaan. De SOL komt namelijk terecht in de valkuil van de Sambarkins ...


De mensen aan boord van de SOL weten nog niet in welk gedeelte van het universum ze zijn aangekomen - dat de Sambarkins al op wezens uit de Melkweg zijn gestoten, daar hebben Atlan en zijn begeleiders nog niet het geringste vermoeden van.


Oorspronkelijke titel: Die Falle der Sambarkin

Auteur: H.G. Francis

Cover ©: Alfred L. Kelsner

Nederlandse vertaling: H. Jong