Thantur-Lok – augustus/september 1303 NGT (4890 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

2000 - 2099


31e cyclus:

DE SOLAIRE RESIDENT


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


2027 • 1015    ZWANENZANG


Hoofdpersonen: Him Asnas, Corty Reiser, Lar Mamiak, Keuzon da Stilva, Monkey.


De Arkoniden hebben de Hayok-sterrenarchipel en het kleine imperium van de Topsiders, dicht bij Terra, bezet, en zelfs hebben ze een mislukte aanval op Olympus gedaan. Maar vooral de nieuwe USO heeft de laatste tijd met succes kleine aanvallen op het Kristalimperium gedaan, onder andere werd de ontvoerde Reginald Bull bevrijd.

Dat zijn niet de enige problemen waarmee Perry Rhodan en de hele mensheid worstelen. Ergens in de Melkweg doet de mysterieuze geestelijke macht Morkhero Zielenbron, van wie niemand weet wat hij wil, onheilspellende dingen.

Een actie van USO-agenten heeft aan het licht gebracht dat in het centrum van de Melkweg grootse plannen worden uitgewerkt. De Arkoniden willen het centrale commando van hun vloten verplaatsen, en ze bereiden de mysterieuze operatie Stille Reus voor. Daarbij speelt de GILGAMESCH een grote rol - voor dit reusachtige schip begint de operatie Zwanenzang ...


Door middel van een commandoactie kon de GILGAMESCH boven Arkon tot ontploffing worden gebracht.


De bedreiging van Bostich mag niet licht worden opgevat. De Imperator van de Arkoniden laat niet met zich spotten en gebruikt de laatste aanval van de Nieuwe USO als voorwendsel voor een grote actie zijnerzijds.


Oorspronkelijke titel: Schwanengesang

Auteur: Uwe Anton

Cover ©: Ralph Voltz

Nederlandse vertaling: H. Brown