Centrum sector, Fuhrihahr-stelsel, Tappel-stelsel – februari/maart 1291 NGT (4878 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1900 - 1949


30e cyclus:

MATERIA


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1979 • 0920    SHABAZZA'S GEVECHT


Hoofdpersonen: Shabazza, Perry Rhodan, Bré Tsinga, Kranna Theyres, Lotho Keraete, Blo Rakane.


In zes verschillende galaxieën wordt gewerkt aan de vorming van de Coalitie Thoregon, een bondgenootschap van meerdere volken die zich inzetten voor de vrede in de kosmos. De Coalitie wordt bestreden door Shabazza en zijn medewerkers aan boord van de kosmische fabriek MATERIA.

Vooral Perry Rhodan en zijn vrienden vechten tegen de duistere machinaties van de vijand van Thoregon. Op dit moment probeert de Terraan een direct verzet tegen MATERIA in het centrum van de Melkweg te organiseren, terwijl Atlan met de GILGAMESCH in de verre galaxie Chearth tegen de Algiotische zwervers vecht.

Talrijke gebeurtenissen waarvan de oorsprong in het verleden ligt - van het begin van Thoregon tot nu, nu Perry Rhodan de Zesde Bode van Thoregon is - schijnen met elkaar te maken te hebben.

Het is een kleine actiegroep bestaande uit een Haloeter, een Oxtorner en de muisbever Gucky, gelukt aan boord van de MATERIA te komen en Shabazza te ontvoeren. De vormgever bevindt zich nu aan boord van de SOL. Hoewel hij gevangen is geeft hij zich niet gewonnen. Het gaat over SHABAZZA:S gevecht ...


De vormgever Shabazza bevindt zich nu aan boord van de SOL. Hoewel hij gevangen is geeft hij zich niet gewonnen.

Een verschrikkelijk scenario! De meest kwaadaardige tegenstander die de mensheid sinds lang heeft gekend, heeft zich uitgerekend in het bewustzijn van Perry Rhodan genesteld en pleegt meerdere misdaden die worden toegeschreven aan de Zesde Bode van Thoregon. En dat is nog niet het einde ...


Oorspronkelijke titel: Shabazzas Kampf

Auteur: H. G. Francis

Cover ©: Alfred L. Kelsner

Nederlandse vertaling: H. Brown