DaGlausch, Thorrtimer – oktober/november 1289 NGT (4876 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1900 - 1949


29e cyclus:

DE ZESDE BODE


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1911 • 0804    DE VLOOT VAN DE LAFAARDS


Hoofdpersonen: Mandreko Tars, Jar Makromeer, Alaska Saedelaere, Gia de Moleon, Benjameen da Jacinta, Tim Routhioruke.


Vanaf het moment dat Perry Rhodan de geheimzinnige Brug in de oneindigheid heeft betreden, is de mensheid steeds meer betrokken geraakt bij een conflict tussen kosmische machten. Bovendien heeft Rhodan een missie als zesde bode van Thoregon.

Thoregon wordt bedreigd door een onbekende tegenstander wiens handlanger Shabazza de Tolkanders ertoe bracht, miljarden denkende wezens in de Melkweg te doden.

Perry Rhodan en zijn vrienden zoeken een spoor van Shabazza. Men besluit dat de SOL, het legendarische haltervormige schip, dat voor het laatst in de dubbelgalaxie Whirlpool is gezien, het officiële schip van de zesde bode moet worden.

De mensen op Terra en zij die door de explosie van de Heliotische Bolwerken naar onbekende galaxies werden verbannen, weten niets van dit alles. Zo ook de bewoners van de stadswijk TerraniaZuid, die naar de galaxie DaGlausch werden verplaatst, waar ze het moeilijk hebben op de planeet Thorrim. De Terranen hebben maar een mogelijkheid zich tegen de aanvallen van de Dsjerro's te verdedigen: gebruik maken van de vloot van de lafaards ...


De bluf werkte: de vloot van de lafaards heeft de Dsjerro's op de vlucht gejaagd. De Terraanse stadswijk in de onbekende galaxie is gered, maar het lijkt erop dat de mensen van Alashan zich op een lang verblijf onder de vreemde zon moeten voorbereiden.


Oorspronkelijke titel: Die Flotte der Feiglinge

Auteur: H. G. Francis

Cover ©: O. Johanndrees

Nederlandse vertaling: H. Brown