Tasch-Term – maart 1289 NGT (4876 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1800 - 1875


27e cyclus:

DE TOLKANDER


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1835 • 0632    CONTACT MET EEN MOORDENAAR


Hoofdpersonen: Perry Rhodan, Reginald Bull, A-Caliform, Fan-Qast, Foremon.


Op drie verschillende plaatsen in het universum zijn mensen verwikkeld in gebeurtenissen die op het eerste gezicht niets met elkaar hebben te maken. De invasie van de geheimzinnige egelschepen in de door politieke verwarring geplaagde Melkweg wordt verontrustend.

Perry Rhodan, Reginald Bull en Alaska Saedelaere weten niets van deze gebeurtenissen. Ze landden op de Brug in de oneindigheid en kwamen via deze in het arsenaal van de macht, waar ze op de overblijfselen van een eeuwenoude beschaving stootten. Daar werden ze van elkaar gescheiden. Saedelaere moet zich op dit moment zien te redden in de galaxie Bröhnder, Rhodan en Bull deden een nieuwe poging om op de Brug in de oneindigheid te komen, maar raakten verzeild in de galaxie Plantagoo. Vanaf Galorn vertrokken ze naar de planeet Centrifaal‑Centrum, waar ze in een verwarrende burgeroorlog verwikkeld raakten en het verwoestende effect van shifting op de Centrifalen meemaakten.

De eerste poging van de twee Terranen om met enkele Centrifalen rechtstreeks door te dringen tot de geheimzinnige Galorners, mislukten. Een tweede poging brengt hen op de planeet Tasch‑Term en daar komen Rhodan en Bull in contact met een moordenaar ...


Nog één keer is het Perry Rhodan en Reginald Bull gelukt aan Foremon te ontsnappen. Daarmee hebben ze de planeet van de Galorners nog niet bereikt, maar het ziet ernaar uit dat dit nu gemakkelijker voor hen wordt.


Oorspronkelijke titel: Kontakt mit einem Killer

Auteur: Robert Feldhoff

Cover ©: S. Papenbrock

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn