Galorn – november 1288 NGT (4875 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1800 - 1875


27e cyclus:

DE TOLKANDER


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1816 • 0613    BEWAKER VAN DE GELUKZALIGHEID


Hoofdpersonen: Perry Rhodan, Reginald Bull, Foremon, Szuker.


Tegen het eind van het jaar 1288 NGT veranderde de situatie in de directe omgeving van de Aarde. Op Trokan, het 'tweede Mars', ontstond onder de beschutting van een tijdversnellingsveld, dat 250 miljoen jaar in 70 echte jaren liet verstrijken, de civilisatie van de Herreachs.

De Terranen namen contact op met de bewoners van de planeet. Bij het onderzoek van de geheimzinnige Kummerog‑tempel en de paddenstoeldom verdwijnen Perry Rhodan, Reginald Bull en Alaska Saedelaere.

De drie onsterfelijke Terranen belandden op de Brug in de oneindigheid, komen hierdoor in het arsenaal van de macht, waar ze op de restanten van een oeroude civilisatie stootten. Daarna verdwijnt Alaska Saedelaere met een ruimteschip uit het arsenaal en moet hij zich in het melkwegstelsel Bröhnder zien te redden.

Rhodan en Bull waagden opnieuw een poging op de Brug in de oneindigheid. Op een onbekende planeet met de naam Galorn moet het duo zich verdedigen tegen de aanvallen van een onbekend wezen. De beide mannen hebben geen andere keuze, dan te vluchten naar de stad Gaalo ‑ en daar komen ze in aanraking met de bewaker van de gelukzaligheid ...


Perry Rhodan en Reginald Bull hebben het niet alleen overleefd, het is hun ook gelukt om weg te komen van de planeet Galorn. Maar nog steeds weten de Terranen niet in welke sector van het universum ze zijn beland.

In de volgende aflevering van de Perry Rhodan‑reeks keren we terug naar de Melkweg.


Oorspronkelijke titel: Hüter der Glückseligkeit

Auteur: Peter Terrid

Cover ©: A.L. Kelsner

Nederlandse vertaling: H. Bakuk