Bröhnder, intergalactische ruimte – 1288 NGT (4875 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1800 - 1875


27e cyclus:

DE TOLKANDER


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1813 • 0610    DE MOORDENAARS VAN BRÖHNDER


Hoofdpersonen: Alaska Saedelaere, Perry Rhodan, Reginald Bull, Vaikhuur, Tumed, Varquasch.


De situatie in de Melkweg is tegen het eind van het jaar 1288 Nieuwe Galactische Tijdrekening behoorlijk gespannen. Tussen de grote machtsblokken van de galaxie heerst wantrouwen. In het verborgene speelt het mysterieuze project Camelot zich af, geleid door Perry Rhodan en zijn onsterfelijke vrienden.

Intussen is in de directe nabijheid van de Aarde een vreemde cultuur opgedoken ‑ op Trokan, het 'tweede Mars'. Onder de beschutting van een tijdversnellingsveld, dat in nog geen 70 reële jaren, 250 miljoen jaar heeft laten verlopen, kwam de beschaving van de Herreachs tot ontwikkeling. Die strijdt nu om te kunnen overleven.

Perry Rhodan landt met zijn vrienden Reginald Bull en Alaska Saedelaere op Trokan ‑ ze verdwijnen alle drie in een mysterieuze paddenstoeldom. Op hun plek verschijnt een vreemdsoortig wezen, Kummerog genaamd, dat onheilspellende activiteiten ontplooit. Tegelijk is er in de Melkweg de mysterieuze invasie van de zogenaamde egelschepen aan de gang, waarover men tot nu toe nog geen betrouwbare kennis heeft.

De drie verdwenen Terranen hebben hun geheel eigen problemen. Zoals bijvoorbeeld Alaska Saedelaere, die komt in botsing met de moordenaars van Bröhnder ...


Oorspronkelijke titel: Die Mörder von Bröhnder

Auteur: Peter Griese

Cover ©: R. Voltz

Nederlandse vertaling: Scriptura/Sinne J. Sinnema