< vorige  | volgende > |  INDEX  |   🔍

Reeks 1600 - 1649

23e cyclus DE ENNOX

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België


1648 • 0302    DE SPIEGELGEBORENEN


Eindelijk is de dode zone in de ruimtesector van Arkon opgelost en het geheimzinnige gevaar voor de Melkweg is gebannen. In het jaar 1201 nieuwe galactische tijd - wat gelijk staat aan het jaar 4788 volgens de oude jaartelling - schijnt de situatie in de Melkweg zich weer te normaliseren. Zelfs de superfanatieke aanhangers van het blauwe legioen van Akon hebben na de verpletterende nederlaag bij Jimmerin de plannen van hun geheime dienst laten varen.

Op hetzelfde moment hebben Reginald Bull met zijn drakenvloot en Perry Rhodan met zijn ruimteschepen PARACELSUS en ODIN een deel van de achtergrond met betrekking tot het ontstaan van de dode zone kunnen oplossen. Ver weg in het universum hebben de galaxers de Arcoanas als nieuwe vrienden voor zich kunnen winnen.

Terwijl de Melkweg zich van de gevolgen van de dode zone begint te herstellen en hulpvloten naar de getroffen planeten onderweg zijn, blijft er nog maar één vraag over: voor wie zijn de twee cellenactiveerders bestemd, die door de superintelligentie HET in het vooruitzicht zijn gesteld? De toekomstige dragers zijn de spiegelgeborenen ...


Perry Rhodan en Reginald Bull keren met talloze vragen terug in de Melkweg. De geheimzinnige Ennox en de eigenaardige planeet Mystery zorgen voor meer raadselen dan de Terranen lief is. Maar Philip geeft enkele tips, die voor een doorbraak zorgen en de galaxers treffen snel de voorbereidingen voor het project coma ...


Oorspronkelijke titel: Die Spiegelgeborenen

Auteur: Ernst Vleck

Omslag: © Johnny Bruck

Illustratie intern: © Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van ToornOndertitel: het begint op Zwottertracht – en eindigt op Zwerver.


Locatie en tijdsruimte: Sol-stelsel, Zwerver – 1201 NGT (4788 na Chr.)


Hoofdpersonen: Gucky - De muisbever vindt de weg terug naar zijn oorspronkelijke opdracht. Alaska Saedelaere - De Terraan probeert de Ilt te motiveren. Felix - De Ennox laat zich nog één keer zien. Cadfael Benek - Sinds twee jaar is de Saira-pionier patiënt in het medo-center op Mimas. Ernst Ellert - Een toverleerling probeert de materie te beheersen.


Nederlandse vertaling ondertitel en hoofdpersonen:

© Cornelis van den Ende