Machtigheidssamenballing Estartu, Sabhal, Kumai, Bansej – 1173 NGT (4760 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1576 • 0134    DE PLANETENSPRINGER


Hoofdpersonen: Shina Gainaka, Ronald Tekener, Dao-Lin-H'ay, Sarkrat van Epixol, Francelier, Merwan Tappering, Nai-Zsa-K'yon, Norman Thurau.


De voormalige dragers van een cellenactiveerder verkeren in tijdnood. Ze weten in ieder geval in het begin van het jaar 1175, dat de hun door HET toegestane extra levenstijd drastisch werd verkort.

Dat is de schuld van het duidelijk gestoorde gevoel voor de tijd van de superintelligentie, die, zoals men inmiddels weet, een zware schok heeft opgelopen. Perry Rhodan en zijn kameraden stellen dan ook alles in het werk om zowel de planeet Zwerver als ook toegang tot HET te vinden om de gestoorde superintelligentie hulp te bieden. Alleen als ze succesvol zijn, bestaat de kans, dat ze hun levensverlengde apparaten terug zullen krijgen, die inmiddels een nieuwe eigenaar hebben gevonden.

Momenteel wordt er op twee fronten had gevochten om die doelen te bereiken. Terwijl Perry Rhodan, Atlan en Gucky naar Andromeda reizen, waar HET in het verleden een duidelijk spoor heeft achtergelaten, nadert de ROBIN het doel van haar lange reis: de machtsgebied van Estartu.

Daar, in het rijk van de twaalf melkwegstelsels, hoopt men de gelijknamige superintelligentie op te kunnen sporen om iets meer te weten te komen over het lot van HET. Maar bevindt ESTARTU zich daadwerkelijk in het gebied, waarin ze voorheen actief was? Dat te ontdekken, is de taak van de planetenspringers ...


Leeft ESTARTU in haar machtsgebied, bestaat de superintelligentie eigenlijk nog wel? Die vragen zijn moeilijk te beantwoorden, want de meeste bewoners van het rijk van 12 melkwegstelsels schijnen nog nooit iets over de superintelligentie te hebben gehoord.

Men moet de Donkere Hemel zien te bereiken om meer te weten te kunnen komen ~ en dat willen de Galaxers hoe dan ook doen.


Oorspronkelijke titel: Die Planetenspringer

Auteur: Arndt Ellmer

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn