Machtigheidssamenballing Estartu, Leenaia, Zaatur, Mardakaan – 1173 NGT (4760 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1575 • 0133    HET LIED VAN HET LEVEN


Hoofdpersonen: Salaam Siin, Stalker, Qion Lanaa, Vogan Dool.


De tijd ontglipt de vroegere dragers van een cellenactiveerder. In ieder geval weten ze in de lente van het jaar 1173 NGT allang dat de hun toegestane levensduur veel korter is dan de zestig jaar die HET hun had toegezegd.

Perry Rhodan en zijn vrienden doen al het mogelijke om de planeet Zwerver en HET te vinden, want alleen als ze daarin slagen mogen ze hopen weer in het bezit te komen van de levenschenkende apparaatjes die HET van hen heeft afgenomen en aan veertien Linguiden heeft gegeven.

Op dit moment wordt er op twee plaatsen tegelijk gewerkt: terwijl Perry Rhodan, Atlan en Gucky door Andromeda reizen waar HET in het verleden duidelijke sporen heeft achtergelaten, zijn Alaska Saedelaere en Siela Correl, en ook Stalker en Salaam Siin onderweg naar Estartu. Ze vormen een soort voorhoede van de ROBIN.

Terwijl Alaska Saedelaere en Siela Correl in het medo-schip MOEDER grote moeilijkheden krijgen, schieten Salaam Siin en Stalker goed op. De meesterzanger baart opzien - hij componeert het Lied van het Leven ...


De ROBIN, die geen gebruik kan maken van de overbrengerverbinding en daarom de lange weg naar Estartu moet nemen, heeft zijn doel intussen bereikt.


Oorspronkelijke titel: Der Gesang des Lebens

Auteur: Robert Feldhoff

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown