Andromeda, Zwerver – eind april 1173 NGT en ongeveer 22.000 jaar geleden (4760 na Chr. en ongeveer 18.413 jaar voor Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1573 • 0131    BLIK IN DE TIJD


Hoofdpersonen: Perry Rhodan, Atlan, Gucky, Ernst Ellert, Nermo Dhelim, Ermigoa, Mirona Tesin.


De tijd ontglipt de vroegere dragers van een cellenactiveerder. In ieder geval weten ze in de lente van het jaar 1173 NGT allang dat de hun toegestane levenstijd veel korter is dan de zestig jaar die HET hun had toegezegd.

Het ligt blijkbaar aan het gestoorde tijdsbesef van de superintelligentie, die, zoals men intussen weet, een zware schok te verwerken heeft gekregen.

Perry Rhodan en zijn vrienden doen al het mogelijke om de planeet Zwerver en HET te vinden, want alleen als ze daarin slagen mogen ze hopen weer in bezit te komen van de levenschenkende apparaatjes die HET hen heeft afgenomen en aan veertien Linguiden heeft gegeven.

Rhodan en de andere protagonisten opereren op het ogenblik vooral in de buurgalaxie Andromeda die ook deel uitmaakt van het machtsgebied van HET. De superintelligentie heeft daar sporen achtergelaten, tijdens de avonturen met de Paddlers blijkt dat HET een moeilijk te ontcijferen boodschap voor de zoekers heeft achtergelaten.

Een andere aanwijzing geeft HET op de planeet History, de 'mensendierentuin' van de meesters van de eilanden. Tenslotte gunt de superintelligentie Perry Rhodan, Atlan en de Ilt Gucky een 'Blik in de Tijd' ...


Na een blik in het verleden een sprong naar Estartu in het jaar 1173 NGT. De HARMONIE met Stalker en Salaam Siin en het vroegere medo-schip MOEDER met Alaska Saedelaere en Siela Correl bereiken het machtsgebied van ESTARTU.


Oorspronkelijke titel: Bliek in die Zeit

Auteur: Marianne Sydow

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown