Andromeda, Thetus, History – 17 tot 23 april 1173 NGT (4760 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1572 • 0130    DE MENSENDIERENTUIN


Hoofdpersonen: Perry Rhodan, Atlan, Gucky, Kalago, Alavan, Lodi Hubba.


De voormalige dragers van een cellenactiveerder verkeren in tijdnood. Ze weten in ieder geval in april van het jaar 1173, dat de hun door HET toegestane extra levenstijd drastisch werd verkort.

Dat is de schuld van het duidelijk gestoorde gevoel voor de tijd van de superintelligentie, die, zoals men inmiddels weet, een zware schok heeft opgelopen.

Perry Rhodan en zijn kameraden stellen alles in het werk om zowel de planeet Zwerver als ook toegang tot HET te vinden om de gestoorde superintelligentie hulp te bieden. Alles als ze succesvol zijn, bestaat de kans, dat ze hun levensverlengde apparaten terug zullen krijgen, die inmiddels een nieuwe eigenaar hebben gevonden.

Momenteel speelt het verhaal zich af in het ons naburige melkwegstelsel Andromeda, dat eveneens deel uitmaakt van het machtsgebied van de superintelligentie HET. HET heeft daar sporen achtergelaten en duidelijke aanwijzingen geplaatst. Het 'tijdspel' met de Paddlers was daarvan een duidelijk voorbeeld en bovendien een gecodeerde boodschap voor de HET-speurders.

Een andere aanwijzing ligt op de planeet History. De planeet is nog uit het verleden bekend als de mensendierentuin ...


Marianne Sydow, de schrijfster van de volgende aflevering uit de Perry Rhodan reeks, die de volgende week verschijnt en overal te koop is, heeft haar verhaal de titel 'Blik in de Tijd' gegeven. Precies dat staat HET Perry Rhodan, Atlan en Gucky, de Ilt op de planeet Zwerver toe. Meer verraden we nu niet, u kunt het volgende week zelf lezen ...


Oorspronkelijke titel: Der Menschenzoo

Auteur: Horst Hoffmann

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn