Chemtenz, Khaaron – 7-29 maart 1173 NGT (4760 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1570 • 0128    HET HUIS VAN DE GEBORGENHEID


Hoofdpersonen: Reginald Bull, Icho Tolot, Grek-1, Grek-10, Hyan Goroset, Lisbeth Moshak, Gertan van Allion.


De voormalige dragers van een cellenactiveerder verkeren in tijdnood. Terwijl ze medio 1171 NGT uit konden gaan van een levensduur iets minder dan zestig jaar nadat HET de levensverlengende apparaten heeft teruggevorderd, blijkt nu, dat de tijd op Zwerver anders verstrijkt - in ieder geval is ook hun levensverwachting drastisch verminderd.

Zijn alle inspanningen om de verblijfplaats van HET te vinden dan toch voor niets geweest? De voormalige onsterfelijken en hun hulpkrachten weigeren dat te geloven. Ze zetten alles op alles om de duidelijk gestoorde superintelligentie te helpen, zodat ze uiteindelijk zichzelf op die manier ook helpen.

De geheimzinnige vondst die Icho Tolot een poos geleden bij de Linguiden deed, verschaft de speurders naar HET echter nieuwe moed. Hun belangstelling gaat uit naar het naburige melkwegstelsel Andromeda, want er zijn bewijzen dat de superintelligentie daar actief is geweest.

Icho Tolot, de beroemde Haloeter en Reginald BuR komen op 20 maart in Andromeda aan. De Terraan zoekt contact op de diplomatieke planeet Chemtenz - en begeeft zich naar het huis van de geborgenheid ...


Na de HALOETA en de CIMARRON vliegt nu ook de ATLANTIS naar Andromeda. Buiten Atlan en de basisbemanning van het schip zijn ook Perry Rhodan en Gucky aan boord. Aangekomen in het naburige melkwegstelsel, worden ze geconfronteerd met PE-hulprijk ...


Oorspronkelijke titel: Das Haus der Geborgenheit

Auteur: Kurt Mahr

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn

Prijs €1.85 / ƒ4,08 / 75 Bfr.