Drie zonnen-stelsel – juni/juli 1172 NGT (4759 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1557 • 0115    DE BIONTEN VAN DRUMBAR


Hoofdpersonen: Faragit, Nikki Frickel, Nuurim dak Alban, Pabradoor, Dorina Vaccer, Aramus Shaenor.


De tijd ontglipt de vroegere dragers van een cellenactiveerder. Midden 1171 HGT konden ze ervan uitgaan dat ze vanwege de celdouche nog ongeveer 60 jaar hadden te leven, maar na hun laatste bezoek aan de planeet Zwerver weten ze dat de klok van HET anders loopt. De superintelligentie heeft ze te verstaan gegeven dat de hun toegestane tijd korter is.

Zouden alle moeizame pogingen om Zwerver en HET te vinden dan voor niets zijn geweest? De vroegere onsterfelijken en hun vrienden kunnen het niet geloven, Ze gaan door met het zoeken van een manier om de blijkbaar gestoorde superintelligentie te helpen, iets dat ook en vooral in hun eigen belang is.

Maar HET heeft de Linguiden de laatste tijd een bevoorrechte positie gegeven. Blijkbaar moeten zij de functie van ordebewakers in de Melkweg overnemen van de Terranen. Dat de 14 vredestichters een cellenactiveerder hebben gekregen, wijst duidelijk in die richting.

De Linguiden proberen te voldoen aan de verwachtingen die HET van hen heeft. Dat blijkt als een gettowereld wordt overvallen, Twee vredestichters proberen de bionten van Drumbar te helpen ...


Op Drumbar, de planeet van de bionten, lijkt de rust te zijn teruggekeerd, maar de toestand blijft explosief met 1800 gevangen Monkins ...


Oorspronkelijke titel: Die Bionten von Drumbar

Auteur: Robert Feldhoff

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown