Leegte tussen de machtigheidssamenballingen – juni/juli 1172 NGT (4759 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1556 • 0114    SCHADUWEN UIT HET VERLEDEN


Hoofdpersonen: Shina Gainaka, Ronald Tekener, Stalker, Leander Feyering, Jank Petranz, Ardimal.


Voor de voormalige dragers van een cellenactiveerder begint de tijd te dringen. Terwijl ze zomer 1171 NGT dachten dat ze, dank zij de celdouche die HET hun had gegund, nog zestig jaar te goed hadden weten ze nu, een jaar later, dat voor de superintelligentie de tijd op een heel andere manier verloopt. In ieder geval is hun duidelijk gemaakt dat ze veel minder tijd over hebben dan ze dachten.

Zouden dan alle moeite en opofferingen, die ze zich hadden getroost om de verblijfplaats van HET en zijn kunstwereld te ontdekken, voor niets zijn geweest? De voormalige onsterfelijken en hun helpers willen het niet geloven. Daarom gaan ze met nog meer ijver en energie door met hun pogingen de gestoorde superintelligentie te hulp te komen, en op die manier ten slotte ook zichzelf te helpen. Behalve dit probleem zijn er nog tal van andere die Perry en de Galaxers moeten aanpakken. Zo zijn er bijvoorbeeld de Linguïden, de nieuwe favorieten van HET, die blijkbaar de nieuwe ordebewakers van het lokale machtsgebied moeten worden. Ook is er nog steeds het onopgeloste raadsel van de verdwijning van Rhodans vrouw en dochter en dan zijn er de nieuwe acties van Stalker in de Melkweg. De vroegere Sotho zorgt ervoor dat de ROBINS op weg gaan naar Estartu. Daarmee begint een tocht die begeleid wordt door schaduwen uit het verleden ...


Het verslag over de reis van de ROBIN wordt binnenkort voortgezet. De volgende aflevering van Perry Rhodan speelt zich af in een gettowereid in de Melkweg die door piraten wordt overvallen. De bewoners van deze wereld beschikken maar over één manier om op de aanvallers te reageren: de geweldloosheid.


Oorspronkelijke titel: Schatten der Vergangenheit

Auteur: Arndt Ellmer

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Bakuk