Sol-stelsel, Simban-sector – december 1171 NGT (4758 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1549 • 0107    BRANDPUNT ZWERVER


Hoofdpersonen: Myles Kantor, Ernst Ellert, Perry Rhodan, Reginald Bull, Atlan, Alaska Saedelaere, Dorina Vaccer.


In het jaar 1171 NGT hebbende vroegere dragers vaneen cellenactiveerder nog maar zestig jaar te leven want ze hebben hun levensverlengende apparaatje moeten inleveren bij HET.

Het is duidelijk dat de superintelligentie zich moet hebben vergist want bij het overhandigen van de cellenactiveerders heeft hij ze geen 2000 maar 20.000 jaar gegeven om hun kosmische opdracht te vervullen. Voor alle betrokkenen is het van groot belang HET te vinden, met de feiten te confronteren en daarmee het eigen leven te verlengen.

Hoe langer het zoeken naar HET duurt hoe nijpender het probleem wordt, want het is de zoekers intussen duidelijk geworden dat de superintelligentie zelf in de moeilijkheden zit en hulp nodig heeft.

Daarom heeft men in het Waringer-Building in Terrania alle gegevens en vondsten verzameld die zouden kunnen bijdragen tot het vinden van HET. Het materiaal wordt geanalyseerd door de geniale Myles Kantor en zijn team.

In december is het eindelijk zover! De kunstplaneet duikt op op een punt van de berekende omloopbaan, de zoekers vertrekken onmiddellijk naar brandpunt Zwerver ...


Perry Rhodan en zijn vrienden hebben Zwerver bereikt en daar hebben ze een moeilijke reis gemaakt zonder iets te bereiken. Anderen hadden meer succes ...Oorspronkelijke titel: Brennpunkt Wanderer

Auteur: Ernst Vlcek

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown