Sol-stelsel, Rachmayn-stelsel, Sansevier-stelsel – november 1171 NGT (4758 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1548 • 0106    ORBIT IN HET NIETS


Hoofdpersonen: Myles Kantor, Kallia Nedrun, Konsella Upton, Derivoor Ken, Chukdar, Sato Ambush.


In het jaar 1171 NGT bedraagt de levensverwachting van de dragers van een cellenactiveerder minder dan zestig jaar, nadat HET de levensverlengende apparaten heeft teruggevorderd.

Het is duidelijk, dat de superintelligentie een vergissing heeft gemaakt. HET stond de dragers van een cellenactiveerder oorspronkelijk een termijn van 20.000 jaar toe om hun kosmische taken te verrichten. Daar hebben ze er tot op heden slechts twee van verricht. Men wil nu de superintelligentie confronteren met de feiten in de hoop, dat men de eigen levensduur weer kan verlengen - dat is natuurlijk in het belang van alle betrokken personen. Het is iedereen duidelijk, dat de situatie precair is. De superintelligentie schijnt in de grootste problemen te verkeren en heeft hulp nodig. Daarom heeft men in het WaringerBuilding in Terrania alles bij elkaar gebracht, wat men over de mogelijke verblijfplaats van HET te weten kon komen. Het materiaal wordt door de geniale Myles Kantor en zijn team verzorgd.

Ondanks sabotagepogingen lijkt men goede vooruitgang te boeken bij het bepalen van de exacte gegevens van de baan van Zwerver.

Maar ook een andere partij heeft belangstelling voor die gegevens. Ook die wil weten, hoe het zit met de orbit in het niets ...


In december 1171 NGT is het dan eindelijk zo ver! De kunstwereld Zwerver manifesteert zich op de door Myles Kantor berekende baan - en nu kunnen de HET-zoekers, die op dit moment hebben gewacht, in actie komen.Oorspronkelijke titel: Orbit im Nichts

Auteur: Kurt Mahr

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn