M 33, Melkweg – mei/juni 1171 NGT (4758 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1539 • 0049    IN DE EASTSIDE


Hoofdpersonen: Ronald Tekener, Dao-Lin-H'ay, Mei-Mei-H'ar, Han-Shui-P'on, Perry Rhodan, Siliyit.


Tegenwoordig, dat wil zeggen in de zomer van het jaar 1171 NGT, is de levensverwachting van de dragers van een cellenactiveerder nog maar weinig meer dan zestig jaar, nadat HET de levenschenkende apparaten heeft teruggeëist.

Het is duidelijk dat de superintelligentie zich moet hebben vergist want HET heeft ze bij het overhandigen van de cellenactiveerder geen 2000, maar 20.000 jaar gegeven om hun kosmische opdrachten te vervullen. Het is dus voor iedereen van het grootste belang de superintelligentie op te sporen en met de feiten te confronteren, in de hoop dat de betrokkenen hun cellenactiveerders weer terug zullen krijgen. De speurtocht naar HET draait dan ook op volle toeren, niet alleen binnen de Melkweg maar ook in de omstreken ervan.

Maar dat is niet het enige waar de voormalige onsterfelijken zich mee bezig houden. Terwijl Perry Rhodan zich bezorgd maakt over het lot van zijn vrouw en dochter en Atlan zich bekommert om het welzijn van de Arkoniden is Ronald Tekener samen met Dao-LinH'ay, de beroemde Kartaanse, duistere zaken op het spoor.

Het ongelijke paar interesseert zich bovendien voor een wezen, dat door de Linguiden vereerd wordt. Een en ander speelt zich af in de Eastside ...


De volgende aflevering van Perry Rhodan gaat verder met het verslag van de avonturen van Dao-Lin-H'ay en Ronald Tekener. De Kartanin en de Terraan laten zich niet van hun doel afbrengen. Zij willen meer te weten komen over de Machtige ...


Oorspronkelijke titel: In der Eastside

Auteur: Marianne Sydow

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Bakuk