Provcon-Vuist – 16 december 1170 tot 3 januari 1171 NGT (4757-4758 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1529 • 0039    TERUGKEER NAAR PROVCON-VUIST


Hoofdpersonen: Perry Rhodan, Atlan, Manurod, Mieka, Beaunomet Jaffe, Vert Beiken, Jon Killmert.


In het begin van het jaar 1171 NGT hebben de vroegere dragers van een cellenactiveerder nog maar ruim 60 jaar te leven omdat ze hun levenschenkende apparaatje hebben moeten inleveren bij HET.

Het is duidelijk dat de superintelligentie zich moet hebben vergist want bij het overhandigen van de cellenactiveerders heeft hij ze geen 2000 maar 20.000 jaar gegeven om hun kosmische opdracht te vervullen. Voor alle betrokkenen is het van groot belang HET te vinden, met de feiten de confronteren en daarmee het eigen leven te verlengen.

In 1170 NGT is het project UBI HET gestart, een onderneming waarin het door de tiran Monos gebruikte radio-controlenet een grote rol speelt. Het zoeken naar HET draait nu op volle toeren.

Dat niet alles volgens plan verloopt en dat men nog geen succes heeft ligt vooral aan sabotageactiviteiten van vreemdelingen uit NGC 5236, de galaxie Truillau.

Als de geheimzinnige tegenstander wordt aangehouden vlucht hij met zijn vloot naar de Provcon-vuist, daar waar de kunstplaneet van HET misschien binnenkort zal verschijnen.

Dat betekent voor degenen die HET zoeken een terugkeer naar Provcon-Vuist ...


Perry Rhodan en Atlan hebben grote moeilijkheden in de Provcon-vuist, en er is nog geen einde gekomen aan de dramatische gebeurtenissen ...


Oorspronkelijke titel: Rückkehr in die Provcon-Faust

Auteur: Robert Feldhoff

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown