Punam – 1-14 december 1170 NGT (4757 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1528 • 0038    METAMORFOSE VAN DE GEEST


Hoofdpersonen: Joe Dancing Tree, Xan, Ivy, Lena Grispin, Armin Luebold.


In het jaar 1170 NGT, 23 jaar na het schrikbewind van Monos en de bevrijding van de Melkweg, hebben de vroegere dragers van een cellenactiveerder nog maar ruim 60 jaar te leven omdat ze hun levenschenkende apparaatjes hebben moeten inleveren bij HET.

Het is duidelijk dat HET zich moet hebben vergist want de superintelligentie heeft ze bij het overhandigen van de cellenactiveerder geen 2000 maar 20.000 jaar gegeven om hun kosmische opdrachten te vervullen. Voor alle betrokken personen is het van groot belang HET te vinden, met de feiten te confronteren en daardoor het eigen leven te verlengen.

Intussen draait het zoeken naar HET op volle toeren; vooral het door Perry Rhodan georganiseerde project UBI HET maakt goede vorderingen.

Maar onbekenden uit de galaxie NGC 5236 zorgen er met sabotage-acties en vernielingen voor dat niet alles volgens plan verloopt. En terwijl men probeert de onbekenden te vinden en te arresteren vinden op de planeet van een onbekend zonnestelsel vreemde gebeurtenissen plaats. Een object materialiseert uit het niets en dat leidt tot een metamorfose van de geest ...


Het geheim van de gebeurtenissen op Punam is niet ontsluierd en dat is niet het enige geheim waarmee de Galaxers worstelen. De onbekende tegenstander van Truillau is naar de Provconvuist gevlucht.


Oorspronkelijke titel: Metamorphosen des Geistes

Auteur: Marianne Sydow

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown