Terra, Quorda – 10 september tot eind oktober 1170 NGT (4757 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1523 • 0033    HET PROJECT


Hoofdpersonen: Perry Rhodan, Nikki Frickel, Loydel Shvartz, Moses Shelman, Tashu Morela, Ruddy McInerny, Kainon Nurav.


We zijn in de Melkweg, augustus van het jaar 1170 NGT. Het is nu 23 jaar geleden dat de Melkweg is bevrijd van het juk van Monos en voor de meeste galactische volkeren is een nieuwe bloeitijd aangebroken.

Dat geldt niet voor de dragers van een cellenactiveerder want ze hebben hun levenschenkende apparaatje moeten inleveren en ze hebben nog ruim 60 jaar te leven.

Het is duidelijk dat HET zich moet hebben vergist want de superintelligentie heeft ze bij het overhandigen van de cellenactiveerder geen 2000 maar 20.000 jaar gegeven om hun kosmische opdrachten te vervullen. Voor alle betrokken personen is het van groot belang HET te vinden, met de feiten te confronteren en daardoor het eigen leven te verlengen.

Er zijn in korte tijd veel pogingen gedaan HET te vinden, maar tot nu toe zonder resultaat. Ook Perry Rhodan probeert het. De Terraan ontwikkelt een plan om een deel van de negatieve erfenis van de Cantaro's voor een goed doel te gebruiken: het Project ...


Terwijl het project UBI ES ondanks onverwachte moeilijkheden volgens plan verloopt, probeert Perry Rhodan de Nakken over te halen mee te werken.


Oorspronkelijke titel: Das Projekt

Auteur: Kurt Mahr

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown