Tantros, M 13, Curinam, Jimmerin – eind januari tot 9 mei 1170 NGT (4757 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1500 - 1599


22e cyclus:

DE LINGUIDEN


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1513 • 0023    RENDEZ-VOUS OP JIMMERIN


Hoofdpersonen: Gesil, Nikki Frickel, Loydel Shvartz, Atlan, Crisa Varen, Carc Varen, Krerk-Greonk.


We zijn in de Melkweg, in het jaar 1170 NGT. Het is nu 23 jaar geleden dat de Melkweg is bevrijd van het juk van Monos, en voor de meeste volkeren van het galacticum is een nieuwe bloeitijd aangebroken.

Dat geldt niet voor de dragers van een cellenactiveerder want ze hebben het levenschenkende apparaatje moeten inleveren bij HET en hebben nog ruim 60 jaar te leven.

Het is duidelijk dat de superintelligentie zich moet hebben vergist, want HET heeft ze bij het overhandigen van de cellenactiveerder geen 2000 maar 20.000 jaar gegeven om hun kosmische opdracht te vervullen. Voor alle betrokken personen is het van groot belang HET te vinden, met de feiten te confronteren en daardoor het eigen leven te verlengen,

Niet alleen HET is verdwenen, maar ook Gesil, de vrouw van Perry Rhodan. Ze is vertrokken met de Kontide Per-E-Kit en Atlan is op zijn beurt vertrokken met zijn KARMINA om haar te zoeken. De Arkonide vliegt naar een rendez-vous op Jimmerin ...


Na de verwoesting van de KARMINA komt Atlan aan boord van de onbekende die het schip van de Arkonide kapot heeft geschoten. Wie is de vreemdeling die Atlan zo goed schijnt te kennen?


Oorspronkelijke titel: Rendezvous auf Jimmerin

Auteur: H. G. Francis

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown