Menafor – mei 1147 NGT (4734 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1496 • 0006    DE PARATRANS-MISSIE


Hoofdpersonen: Jason Nolan, Nikki Frickel, Dao-Lin-H'ay, Teage Hurl, Enza Mansoor, Notkus Kantor, Signar Faust.


Het jaar 1147 is aangebroken. Het jaar, waarin de beslissing valt of de bewoners van de Melkweg al dan niet zoals de afgelopen paar honderd jaar verslaafd zullen blijven of dat ze hun vrijheid en onafhankelijkheid terug zullen krijgen.

Sinds Perry Rhodan met de deelnemers aan de Tarkan-vloot is teruggekeerd en ze zich een weg in de afgesloten Melkweg hebben weten te banen, is er veel gebeurd - zowel positief als negatief. Voor de vrijheid boekte men overwinningen, maar men moest ook vele tegenslagen en nederlagen verwerken.

Nu, begin mei van het jaar 1147, nadert het moment, waarop de bevrijders van de Melkweg en de Cantaro's, de gekloonde wezens en de zogenaamde Meesters van de Straten het beslissende gevecht zullen voeren. Het strijdtoneel is bekend, het beeld ligt vast en de acteurs treffen de laatste voorbereidingen voor hun optreden.

Voordat echter het grote beslissende gevecht wordt geleverd, starten de bevrijders eerst een grootscheepse generale repetitie op en hierna de Paratrans-missie ...


De vijftiende mei van het jaar 1147 NGT breekt aan - de dag van de definitieve strijd tussen de bevrijders en de onderdrukkers van de Melkweg. De bevrijders hebben voor deze actie een bijzondere naam bedacht.


Oorspronkelijke titel: Die Paratrans-missie

Auteur: Marianne Sydow

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn