Sol-stelsel – april 1147 NGT (4734 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1492 • 0002    HET DONKERE NET


Hoofdpersonen: Perry Rhodan, Mort Gerrin, Bliss, Chinnvi, Alara, Zamoo, Dorian Waiken.


Het jaar 1147 is aangebroken, Het jaar, waarin de beslissing valt of de bewoners van de Melkweg al dan niet zoals de afgelopen paar honderd jaar verslaafd zullen blijven of dat ze hun vrijheid en onafhankelijkheid terug zullen krijgen.

Sinds Perry Rhodan met de deelnemers aan de Tarkan-vloot is teruggekeerd en ze zich een weg in de afgesloten Melkweg hebben weten te banen, is er veel gebeurd - zowel positief als negatief. Voor de vrijheid boekte men, overwinningen, maar men moest ook vele tegenslagen en nederlagen verwerken.

Nu, in het voorjaar van 1147, nadert het moment, waarop de bevrijders van de Melkweg en de Cantaro's, de gekloonde wezens en de zogenaamde Meesters van de Straten het beslissende gevecht zullen voeren. Het strijdtoneel is bekend, het beeld ligt vast en de acteurs treffen de laatste voorbereidingen voor hun optreden.

Toch gebeuren er aan weerskanten enkele onverwachte dingen. Zo is bijvoorbeeld het plan van de ambitieuze Cantaro Daarshol om op te klimmen tot de top van de macht in de Melkweg mislukt en zo is er ook Perry Rhodan, die alles riskeert, om terug te keren naar zijn eigen thuiswereld.

Hierbij raakt de Terraan verstrikt in het donkere net ...


In de volgende aflevering van de Perry Rhodan reeks verlaten we het huidige tafereel en tijd. Kurt Mahr gaat met ons terug naar het jaar 1089 NGT en de planeet Uxbataan, een wereld in een vreemd universum.


Oorspronkelijke titel: Das dunkle Netz

Auteur: Robert Feldhoff

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn