Seriphos, Siragusa-, Perseus-Black Hole en Goorn, Leydens ster, Vontrecal-Py en Wild Man – feb./maart 1147 NGT (4734 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1489 • 9951    OFFENSIEVEN VAN DE WIDDER


Hoofdpersonen: Enza Mansoor, Notkus Kantor, Perry Rhodan, Reginald Bull, Atlan, Gucky, Beodu, Salaam Siin, Khebikto.


Tegen het einde van het jaar 1146 NGT zou de al eeuwen durende overheersing van de Melkweg door de Cantaro's en de bestuurders van deze gekloonde wezens zo geconsolideerd moeten zijn, dat niemand er nog iets aan zou kunnen veranderen.

Maar inmiddels is allang gebleken dat dit idee niet opgaat. Perry Rhodan, samen met de groep die van Tarkan is teruggekeerd, de Vrijhandelaren en de leden van de galactische verzetsorganisatie WIDDER hebben ondanks enorme problemen en woedende aanvallen van hun oppermachtige tegenstander al diverse keren bewezen dat ze zich niet zo makkelijk laten onderwerpen.

Integendeel: de oppositie is zonder meer in staat gevoelige klappen uit te delen en voorbereidingen te treffen voor een totale aanval op de gewelddadige overheersers van de Melkweg. Op diverse plaatsen is dat tijdens recente acties overduidelijk gebleken.

Ten slotte breekt het jaar 1147 aan en terwijl de "Meesters van de Straten" hun krachten bundelen om de verwachte aanval op de afgesloten Melkweg af te slaan werken terzelfder tijd de verzetsstrijders met man en macht aan de voorbereiding van deze aanval. Dan, begin maart is het zover - de offensieven van de WIDDER barsten los ...


In de volgende aflevering van Perry Rhodan worden de bovenvermelde gebeurtenissen in de Melkweg beschreven vanuit een ander gezichtspunt. Namelijk vanuit het gezichtspunt van een tegenstander, die deel uitmaakt van het opperste commando van de Cantaro's en die tot elke prijs carrière wil maken.


Oorspronkelijke titel: Offensive der Widder

Auteur: Arndt Ellmer

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Bakuk