Mycon – december 1146 NGT (4733 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1488 • 9950    ZONEN VAN DE HEL


Hoofdpersonen: Alpacu, Peeroush, Ager Catomen, Gucky, Ras Tschubai, Hudel, Tetch Wossonow.


Tegen het eind van het jaar 1146 NGT is de al eeuwendurende heerschappij van de Cantaro's en de wezens, die boven deze gekloonde droïden staan, allang zo stevig gevestigd, dat niemand daar iets aan lijkt te kunnen veranderen.

Toch blijkt die veronderstelling een vergissing te zijn. Perry Rhodan en de overige teruggekeerde ruimtevaarders uit Tarkan, proberen samen met de vrijhandelaren en de leden van de verzetsorganisatie WIDDER de gewelddadige overheersers van de Melkweg ten val te brengen. Ondanks de woedende aanvallen van de oppermachtige vijand is men in staat, de tegenstander enkele zeer gevoelige nederlagen toe te brengen. Bovendien treft men de voorbereidingen voor een grootscheepse aanval op de Melkweg.

Terwijl men in het hoofdkwartier op de planeet Helios de laatste voorbereidingen treft voor die grote aanval, blijkt, dat de vijand niet passief heeft afgewacht.

De voorbereidingen van de vijand beginnen in een gen-fabriek in het Aptut-stelsel. Daar ontstaan wezens, die over verschrikkelijke krachten beschikken. Die krachten worden verder uitgebouwd en getraind - en de bezitters van die krachten blijken zonen van de hel te zijn ...


Het jaar 1147 NGT is aangebroken - en de grootscheepse aanval op de Melkweg kan beginnen, aangezien de vereiste strijdmacht is aangekomen. De soldaten van het verzet aarzelen niet langer - het komt tot de "offensieven van de WIDDER".


Oorspronkelijke titel: Söhne der Hölle

Auteur: K.H. Scheer

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn