Rachmayn-stelsel – november 1146 NGT (4733 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1486 • 9948    MISSIE OP AKKARTIL


Hoofdpersonen: Jason Nolan, Nikki Frickel, Usher, Eliot, Emzafor, Varonzem, Perry Rhodan.


Tegen het eind van de herfst van het jaar 1146 NGT is de al eeuwendurende heerschappij van de Cantaro's en de wezens, die boven deze gekloonde droïden staan, allang zo stevig gevestigd, dat niemand daar iets aan lijkt te kunnen veranderen.

Perry Rhodan en de overige teruggekeerde ruimtevaarders uit Tarkan, proberen samen met de vrijhandelaren en de leden van de verzetsorganisatie WIDDER de gewelddadige overheersers van de Melkweg ten val te brengen.

De vertwijfelde pogingen van de verzetsstrijders leveren ondanks de enorme overmacht van de vijand enkele grote successen op toch lijkt het er op, dat de dagen van het verzet definitief zijn geteld. De vijand start op alle fronten grootscheepse aanvallen.

Terwijl de organisatie WIDDER verbitterd strijd voert om te overleven, zoekt men wanhopig naar middelen en manieren om de vijand gevoelig te raken en smeedt men plannen om de vijand definitief uit te schakelen. Het lukt Sato Ambush, de pararealist, 200 Nakken voor de samenwerking met het verzet te winnen. Toch loopt het een en ander anders af dan men oorspronkelijk had voorzien. Dat blijkt uit de missie op Akkartil ...


Volgens de galactische kalender is de maand december van het jaar 1146 aangebroken. Op Helios, de basis van WIDDER, worden de voorbereidingen voor de grote aanval op de chronopuls-muur getroffen. Maar dat, wat er momenteel in het Aptut-stelsel gebeurt, laat ook de vijand niet koud.


Oorspronkelijke titel: Mission auf Akkartil

Auteur: H.G. Ewers

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn