Scarfaaru-stelsel – oktober 1146 NGT (4733 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1484 • 9946    DE DOOD VAN EEN NAKK


Hoofdpersonen: Masquam, Dreight, Hermyth, Shingo Leddigg, Balaam, Sato Ambush, Loydel Shvartz, Lingam Tennar.


In de herfst van het jaar 1146 NGT is de al eeuwigdurende heerschappij van de Cantaro's en de wezens, die boven deze gekloonde droïden staan, allang zo stevig gevestigd, dat niemand daar iets aan lijkt te kunnen veranderen.

Perry Rhodan en de overige teruggekeerde ruimtevaarders uit Tarkan, proberen samen met de vrijhandelaren er, de leden van de verzetsorganisatie WIDDER de gewelddadige overheersers var, de Melkweg ten val te brengen.

De vertwijfelde pogingen van de verzetsstrijders leveren ondanks de enorme overmacht van de vijand enkele grote successen op toch lijkt liet er op, dat de dagen van het verzet definitief zijn geteld. De vijand start op alle fronten grootscheepse, aanvallen.

Terwijl de organisatie WIDDER verbitterd strijd voert om te overleven, zoekt men wanhopig naar middelen en manieren om de vijand gevoelig te raken en smeedt men plannen om de vijand definitief uit te schakelen. Tot een van die plannen hoort een bezoek aan de planeet Lokvorth. Op die planeet vindt, een ontmoeting met een levende legende plaats - en komt het tot de dood van een Nakk ...


In de volgende aflevering van de Perry Rhodan reeks worden de avonturen van Sato Ambush en Loydel Shvartz verder beschreven. Niet geheel vrijwillig bereiken ze hun doel en komen terecht in het "Atelier van de Zoekenden"...


Oorspronkelijke titel: Der Tod eines Nakken

Auteur: Marianne Sydow

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn