Scarfaaru-stelsel – oktober 1146 NGT (4733 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1483 • 9945    IN DE RUINES VAN LOKVORTH


Hoofdpersonen: Sato Ambush, Xukhnoq, Benno Oporat, Johannes, Katharina, Theodora, Zaeddel, Loydel Shvartz.


In de herfst van het jaar 1146 zou de eeuwenlange heerschappij van de Cantaro's en hun helpers die de klonenlegers sturen en controleren, zo sterk moeten zijn dat niemand iets aan de toestand kan veranderen.

Toch proberen Perry Rhodan en zijn vrienden die terugkeren uit Tarkan, de Vrijhandelaren en de galactische organisatie WIDDER de overheersers van de Melkweg ten val te brengen en de onderworpen volkeren de verloren vrijheid terug te geven.

Op militair gebied zijn de vrijheidsstrijders veel zwakker dan de tegenstander en toch behalen ze hier en daar succes. De vijand zet een zwaar tegenoffensief in en dan krijgen de oorspronkelijke bewoners van de Melkweg het erg moeilijk.

De Widders en hun bondgenoten moeten letterlijk vechten voor hun bestaan en toch slagen ze er in de tegenstander af en toe een gevoelige klap te geven en ook om de toekomst te plannen.

De verwoesting van het ruimtefort Choktash en de individuele actie van de buitenstaander hebben een plaats in die planning, en ook de gebeurtenissen in de ruïnes van Lokvorth ...


De vroegere bewoners van Lokvorth hebben hun welvaart opgeofferd voor de bouw van het Humanidroom en hun nakomelingen leven nu op een heel andere manier temidden van ruïnes. Daar vindt de ontmoeting met een legende plaats ...


Oorspronkelijke titel: In den Ruinen von Lokvorth

Auteur: Ernst Vlcek

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown