Heleios, Lokvorth – juli 1146 NGT (4733 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1478 • 9940    PLANEET VAN DE VERZAMELAARS


Hoofdpersonen: Jennifer Thyron, Irmina Kotschistowa, Dao-Lin-H'ay, Sato Ambush, Mathlyn, Ros, Sam, Kroesorus.


In de zomer van het jaar 1146 NGT is de al eeuwen durende heerschappij van de Cantaro's en de wezens, die boven deze droïden staan, allang zo stevig gevestigd, dat niemand daar iets aan lijkt te kunnen veranderen.

Perry Rhodan en de overige teruggekeerde ruimtevaarders uit Tarkan, die met een vertraging van bijna 700 jaar de Melkweg bereikten, zijn zich dit inmiddels pijnlijk bewust. De Terraan, de vrijhandelaren onder leiding van Ronald Tekener en Roi Danton en de leden van de verzetsorganisatie WIDDER onder leiding van Homer G. Adams proberen desondanks de gewelddadige overheersers van de Melkweg ten val te brengen.

De vertwijfelde pogingen van. de verzetsstrijders leveren onder de enorme overmacht van de vijand enkele grote successen op - toch lijkt het er op, dat dagen van het verzet definitief zijn geteld. De vijand start op alle fronten grootscheepse aanvallen.

Terwijl de organisatie WIDDER verbitterd strijd voert om te overleven, besluit de pararealist Sato Ambush een belangrijke aanwijzing na te trekken. Hij en zijn begeleiders reizen af naar Lokvorth. Lokvorth, dat is de planeet, waarvan de bewoners ooit het humanidroom bouwden. Tegenwoordig is Lokvorth een planeet van leeglopers en een planeet van de verzamelaars ...


In de volgende aflevering van de Perry Rhodan reeks speelt het verhaal zich af op de tweede planeet van de ster Glador, de thuiswereld van de Siganezen. Nu, in het jaar 1146 NGT, is de tijd van deze kleine groene buitenaardsen kennelijk ten einde. Een van hen heeft dat al voorspeld ...


Oorspronkelijke titel: Planet der Sammler

Auteur: Marianne Sydow

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn