Heleios, Wega-stelsel, Ertrus – 6-30 mei 1146 NGT (4733 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1473 • 9935    DE JACHT OP DE TERRANEN


Hoofdpersonen: Ronald Tekener, Yart Fulgen, Tauro Kasom, Kon Makos, Host Cilivo, Naskia Prehmt.


In de Melkweg is het mei van het jaar 1146 NGT. Als er ooit een kans zou hebben bestaan de geschiedenis van de Galaxers een wending te geven dan bestaat die kans nu allang niet meer want de heerschappij van de Cantaro's lijkt zo krachtig dat men zich niet kan voorstellen dat de oppositie die zich concentreert in de ondergrondse organisatie WIDDER, er met succes tegen kan vechten.

Perry Rhodan en de andere Galaxers die met een vertraging van zevenhonderd jaar terugkeren uit het universum Tarkan, zijn zich daar pijnlijk scherp van bewust maa.- ze berusten niet. Ze slagen er zelfs in om samen met de Widders de veel sterkere vijand gevoelige klappen te geven.

Terwijl de groep onder leiding van Perry Rhodan kennis maakt met de geschiedenis van de Archeonten en waardevolle informatie krijgt over degenen met wie de verzetsstrijders hebben te maken, waagt Ronald Tekener zich in de heksenketel van Ertrus. Daar wordt alarm geslagen en de achtervolgers organiseren de jacht op de Terranen ...


Op meerdere fronten wordt gevochten tegen de heersers van de Melkweg. Een sinds lang dood gewaande man, de Drakist Pedrass Foch, wordt actief in de kringen van de nieuwe overheersers zelf.


Oorspronkelijke titel: Jagt den Terraner!

Auteur: K. H. Scheer

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown