Angermaddon – 1146 NGT (4733 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1470 • 9932    DE ARTS VAN ANGERMADDON


Hoofdpersonen: Tebye Garnoda, Dirfeberl, Xattur, Zhoquun, Michaelson, Gucky, Zathrom.


In de Melkweg van de mensheid is het medio april van het jaar 1146 NGT. Mocht er ooit een kans hebben bestaan, het lot van de Galaxers positief te beïnvloeden, dan lijkt dat nu niet meer mogelijk te zijn. De Cantaro's hebben de volledig afgesloten Melkweg in een ijzeren greep en het verzet, onder meer van de organisatie WIDDER, is veel te zwak om daar effectief iets aan te doen.

Perry Rhodan en de overige teruggekeerde ruimtevaarders uit Tarkan, die met een vertraging van bijna 700 jaar de Melkweg bereikten, zijn zich dit inmiddels pijnlijk bewust. De Terraan vecht echter verbitterd door, ook al maakt een nog onbekende vijand het hem heel erg moeilijk.

Successen en mislukkingen houden de balans van de vrijheidsstrijders in evenwicht - en dat is al verwonderlijk, wanneer men rekening houdt met de machtsmiddelen van de vijand. Aangezien het voor Rhodan en zijn bondgenoten duidelijk is, dat er anderen boven de Cantaro's staan, proberen ze meer over die hiërarchie van de commandostructuur te weten te komen.

Een riskante missie moet hierover meer duidelijkheid verschaffen en een sleutelrol is weggelegd voor een medicus - de arts van Angermaddon ...


Dankzij hun missie op Angermaddon hebben de medestrijders van Perry Rhodan het spoor naar Amagorta gevonden.


Oorspronkelijke titel: Der Arzt von Angermaddon

Auteur: Arndt Ellmer

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: Kees van Toorn