Heleios – april 1146 NGT (4733 na Chr.)

  1. van de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

  1. Perry Rhodan archief

 


Reeks

1400 - 1499


21e cyclus:

DE CANTARO'S


Klik op Perry hierboven om terug te keren naar de hoofdpagina


Klik hiernaast op een afbeelding

voor de uitvergroting


Klik op

< vorige en volgende >

om snel van pagina te wisselen


1469 • 9931    IMPULSEN VAN DE DOOD


Hoofdpersonen: Sato Ambush, Urban Sipebo, Nobby Sipebo, Degruum, Gavval, Shyrbaat, Phoram, Perry Rhodan.


In de Melkweg is het april van het jaar 1146 NGT. Als er ooit kans zou hebben bestaan de geschiedenis van de Galaxers een wending te geven, dan bestaat die kans nu allang niet meer want de heerschappij van de Cantaro's over de Melkweg lijkt zo krachtig dat men zich niet kan voorstellen dat de oppositie die zich concentreert in de ondergrondse organisatie WIDDER, er met succes tegen kan vechten.

Perry Rhodan en de andere Galaxers die met een vertraging van zevenhonderd jaar terugkeren uit het universum Tarkan, zijn zich daar pijnlijk van bewust maar ze berusten niet. De grote Terraan blijft onvermoeibaar vechten, ook al maakt een onbekende vijand het hem persoonlijk zeer moeilijk.

De laatste tijd behalen de rebellen evenveel overwinningen als dat ze verliezen lijden - en dat is bijna een wonder als men bedenkt dat de vijand veel en veel sterker is.

Intussen is Sato Ambush op Helios, het nieuwe hoofdkwartier van WIDDER, met een reeks ingewikkelde en dure experimenten begonnen. De pararealist hoopt met die experimenten een belangrijk geheim van de Cantaro's te kunnen ontsluieren. Het gaat om de impulsen van de dood ...


Men is er intussen zeker van dat de Cantaro's handelen in opdracht van een hogere instantie en men besluit een riskante actie te ondernemen om iets van het geheim van die instantie te ontsluieren.


Oorspronkelijke titel: Impulse des Todes

Auteur: Peter Griese

Cover ©: Johnny Bruck

Nederlandse vertaling: H. Brown